Прогнози за днес

Коломиер – Сошо
Купа на Франция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Отборът на Коломиер имаше щастието да среща отбори от собствената черга до този момент и това им помогна да достигнат до 1/16-финалите, но вече срещу втородивизионния Сошо очакваме да приключат участието си в турнира за купата на Франция. Домакините се състезават чак в четвъртата дивизия на Френския футбол, докато Сошо е далеч по-класен отбор с много опит дори и на ниво Лига 1. Прогноза 2.

Бург Перонас – Тулуза
Купа на Франция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Бург Перонас е отбор от Лига 2, който обаче се представя много слабо – намира се на предпоследното място и има само точка в последните си пет мача. Тулуза е отбор от Лига 1, който до този момент в турнира преодоля Ница и Бордо, така че би трябвало да се справи и с Бург Перонас. Прогноза 2.

Нант – Оксер
Купа на Франция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Нант е един от най-добре представящите се френски отбори този сезон. Домакините заемат престижното пето място във временното класиране на Лига 1. На собствен терен, срещу намиращия се в средата на таблицата в Лига 2 Оксер, Нант не могат да не бъдат окачествени като фаворити. Прогноза 1.

Епинал – Марсилия
Купа на Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук разликата в нивото на двата клуба е повече от ясна. Епинал е в Национал 2 лигата – четвъртото ниво в йерархията на френския футбол – и дори и там не е в първата половина на класирането. Те също имаха късмета да срещат само отбори от своето ниво до момента. Марсилия е на второ място в Лига 1 и се намира в серия от 5 поредни победи. Гостите ще спечелят убедително според нас. Прогноза 2 с азитски хендикап -1,5 гола.