Лига европа Прогнози

Копенхаген – Лудогорец
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 2
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Не смятаме, че Лудогорец са чак такъв аутсайдер в този мач, за какъвто го смятат букмейкърите. Разликата в двата отбора не е никак голяма и дори не изглежда ясно в чия полза е. Лудогорец е на хартия по-скъпия отбор с по-добрите футболисти. Да, разградчани загубиха първия мач и играта им определено не блестеше особено, но дори и при това обстоятелство не може да се каже, че Копенхаген ни надиграха. Ако „Орлите“ покажат футбола, който са показвали не веднъж на европейските терени, те са способни да стигнат до победата. Прогноза 2.

Рома – Виляреал
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
След като Рома спечелиха двубоя в Испания с резултат 4:0, днес двата отбора излизат за един безсмислен мач с предизвестен изход. Най-вероятно и двата тима ще дадат почивка на основните си футболисти. Очакваме двубоят да протече в миролюбиво темпо и шансовете да не излъчат победител ни изглеждат по-големи от коефициента за равенство. Прогноза Х.

АПОЕЛ Никозия – Атлетик Билбао
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Билбао не успяха да свършат напълно работата си в първия рунд, когато двубоя завърши с 3:2 в тяхна полза, и сега ще трябва да обърнат доста сериозно внимание на този двубой, тъй като дори и домакинска победа с 1:0 или 2:1 ще класира кипърци напред. Испанският състав има на разположение футболисти на по-високо ниво, които очакваме да вземат победата и във втория мач, въпреки неприятната атмосфера в Никозия. Прогноза 2.

Аякс – Легия Варшава
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Аякс е в серия от шест поредни победи в холандското първенство. В първия мач в Полша не успяха да запишат победата и двубоят завърши с нулево реми, но вече в Холандия би трябвало по-високата класа на Аякс да даде отражение върху крайния резултат. Прогноза 1.