Прогнози за 23.03.2016 г.

Словения – Македония
Международна приятелска среща
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Словения е големият фаворит в този мач. Македонците нямат силно поколение. Те успяха да спечелят само една точка в последните си осем официални мача. В последната си контрола в края на 2015 г. те дори загубиха у дома от Ливан. Словенците са далеч по-сериозен тим. Те бяха на косъм от класиране за Европейското, но загубиха в баража срещу Украйна. Очакваме домакините да победят. Прогноза 1.

Хърватия – Израел
Международна приятелска среща
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И тук имаме сериозна разлика в класите. Всички ние добре знаем класата на хърватите, които ни победиха на два пъти в квалификациите за Европейското. Те ще бъдат част от ЕВРО 2016, като дори не им се наложи да играят бараж. Израел са тим от по-нисък калибър с играчи на доста по-ниско ниво. Двата отбора се срещнаха четири пъти за последните 10 години, като и четирите мача бяха спечелени от Хървания.Прогноза

Полша – Сърбия
Международна приятелска среща
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Тук двата отбора са с далеч по-изравнени сили. В последните 10 години Полша и Сърбия имат три мача помежду си, като и трите завършиха без победител. И двата отбора имат силни играчи в състава си, така че равенството ни изглежда най-вероятния изход от този сблъсък. Прогноза Х.

Силкеборг – Вендисел
Дания 2
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Мач от втората дивизия на датския футбол. Домакините са на второ място в класирането и се надяват през другия сезон да играят в елита. Противникът им не е много далеч от тях, но формата на гостите е ужасна след подновяването на първенство, започнато от тях с три поредни загуби. Силкеборг спечелиха последните си две домакинства срещу Вендисел. Смятаме, че и днес ще изковат победата. Прогноза 1.