Прогнози за 23.03.2019 г.

Грузия – Швейцария
Квалификации за Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Швейцария надскочи себе си в Лигата на Нациите, където достигна до плейофите в най-силната дивизия А на турнира. “Кръстоносците“ са много постоянен и стабилен отбор, който почти винаги се изявява на едно високо ниво. То може и да не е толкова високо, колкото на най-големите национални отбори в света, но е константа и почти винаги този съперник успява да вземе това, което му е необходимо, когато играе срещу по-слаби противници. Грузия е с толкова нисък коефициент в следствие на многото си загуби през годините, че попадна в дивизия D на Лигата на нациите. Те нямат участие на европейско или световно, а на последните квалификации нямаха и нито една победа. Прогноза 2.

Малта – Фарьорски острови
Квалификации за Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Коефициентът за победа на Малта е толкова висок, защото Фарьорските острови не загубиха в нито един от двата мача срещу Малта, когато съдбата ги срещна в една група на Лигата на Нациите преди няколко месеца. Въпреки това и въпреки че и на световните квалификации фарьорците бяха отбора с по-добро представяне, Малта продължава да има малко по-добри играчи, а днес като бонус ще има и домакинско предимство. Прогноза 1.

Швеция – Румъния
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Швеция си заслужи правото да бъде фаворит в този мач със своите много силни игри на Мондиала в Русия, където бяха спряни чак на четвъртфинала, и първото си място в Дивизия Б на Лигата на Нациите. Румъния демонстрира добра форма през миналата година и ако я пресъздаде ще затрудни Швеция, но дори и в такъв случай си мислим, че класните шведи ще достигнат до тази домакинска победа, която ще бъде много важна за второто място в групата. Прогноза 1.

Испания – Норвегия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Рисков залог тук, но видяхме колко физически здрав и труден за игра срещу него е отборът на Норвегия. Те допуснаха само 2 гола за 6 мача в Лигата на Нациите, което е сериозно постижение дори и в Дивизия C. Ако покажат същата тази добра организация и на “Местая“, загубилата последните си два официални мача Испания може да не победи и днес. Прогноза двоен шанс Х2.