Прогнози за 23.03.3018 г.

Франция – Колумбия
Приятелски мач
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Франция, един от фаворитите за Мондиала в Русия, се изправя в приятелски мач на “Стад дьо Франс“ срещу тима на Колумбия, който не проведе най-добрите квалификации и се класира за Мондиала едва в последния кръг. “Петлите“ разполагат с най-скъпия отбор в света, а освен това и са домакини, така че би трябвало да спечелят тази контрола. Прогноза 1.

България – Босна и Херцеговина
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
За съжаление, не можем да сме оптимисти за мача на българския национален отбор по футбол срещу селекцията на Босна и Херцеговина. Босненците разполагат с играчи от световна класа като Един Джеко и Миралем Пянич, а и представянето им през последните години е много по-добро от нашето. Трудно “Лъвовете“ ще удържат равенството в този мач. Прогноза 2.

Украйна – Саудитска Арабия
Приятелски мач
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Макар гостите да пътуват за Русия през лятото, а домакините – не, украинците си остават многократно по-качественият отбор от Саудитска Арабия. Гостите загубиха последната си контрола от Ирак с 4:1, което говори за лошото състояние, в които се намира отбора. Прогноза 1.

Португалия – Египет
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Кристиано Роналдо и Мохамед Салах, две от най-добрите крила в света в момента, ще се изправят един срещу друг тази вечер. Проблемът за египтяните е, че съотборниците на Салах са много далеч от неговото ниво, както и от нивото на португалските футболисти. Домакините ще спечелят тази контрола според нас. Прогноза 1.