Швеция – Алсвенскан Лига

Йефле – АИК
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Отборът на домакините започна сравнително добре сезона с равен и победа, но след това успя да спечели само една точка в следващите си осем двубоя. Резултатите от последните им мачове са още по-притеснителни – 0:4, 0:3, 0:2, 2:6, 1:6. Трудно домакините ще имат някакъв шанс срещу силно играещият и намиращият се в серия от три поредни победи противник. Прогноза 2.

ИФК Гьотеборг – Хамарби
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Един от най-силните отбори в Швеция се изправя срещу доста по-посредствен съперник, който няма победа вече шест поредни мача. През миналия сезон ИФК Гьотеборг спечелиха и двата си мача срещу Хамарби, очакваме да го сторят отново. Прогноза 1.

Малмьо – Фалкенбергс
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Малмьо, може би основният фаворит за шампионската титла в страната, се изправя срещу един от основните фаворити за изпадане. Малмьо записаха шест победи в последните си седем мача. Противникът им пък заема последното място във временното класиране с едва четири спечелени точки за първите 10 кръга на кампанията. Малмьо играят добре и очакваме не само да спечелят, но и да разгромят далеч по-слабия си противник. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Брьондби – Виборг
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Победата в този мач е абсолютно задължителна за отбора на Брьондби, за да може да остане в битката за челната тройка в датското първенство. С оглед на мачовете от този сезон между двата отбора, победата им не изглежда никак трудна. Виборг домакинстваха два пъти на Брьондби, като и двата мача бяха спечелени от Брьондби с резултати 2:0 и 4:0. Брьондби са в серият от три поредни победи, а Виборг, които не се борят за нищо, нямат спечелена точка в последните три кръга. Прогноза 1.