Прогнози за 23.05.2017 г.

Дрогеда Юнайтед – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Брей Уондърърс спечели последните си три мача срещу Дрогеда Юнайтед, а и сега се представя доста по-добре в първенството. След 14 изиграни кръга, гостите са на трето място, докато противникът им заема предпоследната позиция. Разгромната загуба на домакините с 5:0 в последния кръг от Корк Сити едва ли ще им помогне. Прогноза 2.

Дъндалк – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дъндалк се намират в отлична форма и спечелиха последните си два мача с разгромните резултати 3:0 и 4:0. Дери Сити пък стартираха сезона по отличен начин с четири победи, но след това имат две победи, пет равенства и три загуби в десет мача. Предимството в преките двубои е изцяло на страната на домакините – 11 победи в последните 15 мача при само една загуба. Прогноза 1.

Бохемиън – Лимерик
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Букмейкърите дават изненадващо за нас толкова висок коефициент за домакините с оглед на факта, че те победиха Лимерик като гост в началото на сезона (март месец). И сега, те победиха в последния кръг, докато Лимерик нямат победа в пет поредни мача. В предните сезони, Бохемиън също се представяха по-добре в преките съперничества, така че смятаме, че шансовете са на тяхна страна. Прогноза 1.

Пайде Линамеесконд – Флопа Талин
Естония
Час – 18:00
Прогноза – 1 (+3 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Смятаме, че букмейкърите силно надценяват шансовете на гостите, определяйки им толкова голямо предимство в двубоя, че коефициентът за домакините с три гола позитивен хендикап да бъде толкова висок. Все пак Флора Талин имат само три победи с три или повече гола разлика за последните 10 мача между двата тима. Домакините не се представят толкова зле в първенството до момента, като не загубиха 6 от 12-те си двубоя в момента и вървят в средата на класирането. Прогноза 1 с хендикап +3 гола.