Футболни прогнози за днес

Белгия – Тунис
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – Х ПП
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
Белгия не показаха никак добра игра в нападение в първия кръг и успяха да пробият скромната защита на Панама едва през второто полувреме на срещата. Тунис пък се представиха доста добре срещу Англия и според нас ще успеят да запазят равенството поне до почивката. Прогноза Х първо полувреме.

Южна Корея – Мексико
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Мексико е една от много приятните изненади до момента на Световното първенство, като изявите им в двубоя срещу Германия бяха на такова ниво, каквото много малко други тимове на шампионата успяха да покрият. Ако продължат да играят по същия начин и днес, те би трябвало спокойно да победят Южна Корея. Прогноза 2.

Германия – Швеция
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
С оглед на видяното в първия мач, трудно бихме казали, че победата на Германия е сигурна или поне много вероятна. Играчите на “Бундестима“ обаче са опрени до стената в този мач, а те в годините са показали, че могат да извадят най-доброто от себе си, когато залогът стане наистина много голям. Затова и смятаме, че по-скоро селекцията на Йоги Льов ще спечели тази среща. Прогноза 1.

Молде – Стабек
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
За разлика от мачовете си като гост, Молде се представя доста успешно в своите домакинства – те имат 5 победи от 7 мача през този сезон, а днес ще играят срещу отбор, който така и не успява да се справи добре, когато двубоят е като гост. Стабек имат 2 точки в 7 гостувания и според нас ще загубят за пореден път като гост, както се случи и в последните два случая, в които Стабек бе гост на Молде. Прогноза 1.