Еврофутбол прогнози

Лонгфорд Таун – Слиго Роувърс
Ирландия
Час – 21:30
Prognozi365 – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лонгфорд Таун е най-слабо представящият се отбор в Ирландската висша лига. Ти успяха да извоюват едва 8 точки в първите 19 кръга. Цели 6 от тези точки са в гостуванията на отбора – у дома, Лонгфорд Таун имат 2 точки от 9 мача. Слиго Роувърс също започнаха сезона по крайно неубедителен начин, но сега положението при тях е далеч по-добро и имат 6 победи, 2 загуби и 1 равенство в последните си 9 мача. Прогноза 2.

Розенборг – Хаугесунд
Норвегия
Час – 16:30
Прогноза – Х
Коефициент – 4.75
Сигурност – 4/10
Ще потърсим неочаквания развой в този мач. Розенборг са по-добрият отбор и са домакини, но в момента се намират в много натоварена програма в Шампионската лига. Те имаха двубой от ШЛ през тази седмица, предстои им такъв и след само няколко дни. В момента цялото внимание на Розенборг е насочено в тази посока. Доказателство за това са двете изненадващи равенства в последните три кръга. А Хаугесунд е отбор, който има силите да открадне точка от Розенборг. Те имат 2 победи и 1 равенство в последните си 3 мача, а в началото на сезона направиха равен с днешния си противник у дома. Прогноза Х.

Молде – Сарпсборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.80
Сигурност – 5/10
За по-големият коефициент ще заложим и в този мач, но това трудно можем да го окачествим като изненада, още повече след като в началото на кампанията Сарпсборг разнищиха Молде с 4:0. Гостите започнаха подновяването на първенството с 2 победи и 1 равен, докато домакините записаха 1 равен и 2 загуби. Ще се доверим на Сарпсборг в този мач. Прогноза 2.

Есберг – ФК Копенхаген
Дания
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът на страната от миналия сезон цели да повтори постижението си. ФК Копенхаген спечелиха всичките си мачове от последните три сезона срещу Есберг. Това е достатъчна предпоставка да очакваме тяхна победа, а да не забравяме и факта, че ФК Копенхаген записаха в първия кръг победа с 3:0, докато Есберг паднаха с 0:4. Прогноза 2.