Прогнози за 23.07.2017 г.

РоПС Рованиеми – Сейняйоен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Домакините записаха само 1 загуба за последните си 6 мача. Те са и третият най-силен домакин в елита, макар и представянето им като гост да е второто най-слабо. Сейняйоен играе през този сезон доста по-слабо от миналия и едва ли този път ще намери място в отбора. Домакините имат добри шансове да вземат най-малкото една точка от този мач. Прогноза 1.

ВПС Вааса – Ювяскюля
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
ВПС Вааса прави поредния си успешен сезон и в момента заема второто място във Вейкауслигата. Противникът им Ювяскюля пък се е закотвил на дъното на таблицата със само 7 точки от 17 мача. Тимът на гостите загуби всеки един от последните 6 кръга, а през май месец ВПС ги победи с 4:1 на техния стадион. Очакваме убедителен успех за ВПС. Прогноза 1.

ХИК Хелзинки – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не вярваме и лидера в класирането ХИК Хелзинки да стъпи накриво срещу един от най-слабо представящите се отбори в първенството ПС Кеми. Домакините победиха днешния си противник в последните три директни мача, като в нито един от тях не допуснаха гол. Те спечелиха последните си четири мача с два или повече гола разлика., а най-вероятно на същото ще станем свидетели и днес. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Дъндалк – Шамрок Роувърс
Ирландия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дъндалк е в серия от пет поредни победи в първенството, в които не допусна нито едно попадение, а отбеляза цели 16, а се представи също на много високо ниво и в Шампионската лига. Шампионът на страната е нашият фаворит в този мач.