Най-точните прогнози за днес

Верея – Септември
България
Час – 20:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
През миналия сезон, мачовете на Верея и Сертември бяха сред тези с най-малкото попадения, което се дължи на защитния стил и на двата тима. В директните им мачове, видяхме общо едно попадение в първата среща и две във втората. Едва ли стратегията на двата тима ще се промени много през настоящата кампания и ще е напълно нормално, ако я започнат с мач с малко голове. Прогноза Под 2,5 гола.

Гриндавик – Кефлавик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Домакините са отбор в златната среда на исландското първенство със стабилен актив от 17 точки след 12 кръга. За същия брой кръгове обаче, Кефлавик натрупаха общо 3 точки, което оставя сериозни съмнения за вероятността да спечелят точки в днешния мач. Съмненията се засилват още повече от факта, че Гриндавик се справи с днешния си противник като гост, печелейки с 2:0 по-рано през сезона. Прогноза 1.

Хамарби – Далкурд
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Във временното класиране, Хамарби е на второ място с реален шанс за промоция, докато Далкурд заемат предпоследната позиция с повече от реален шанс да изпаднат. Като имаме предвид, че Далкурд спечелиха само една от точките си до момента в мач като гост, можем спокойно да кажем, че тръгват почти като обречени за днешното си гостуване. Прогноза 1.

Хобро – Копенхаген
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Копенхаген е един от най-успешните отбори в Дания през последните години и заради това свидетелстват участията на отбора в груповите фази на големите европейски турнири, че дори и в елиминациите. Коефициентът ни се вижда добър срещу отбора на Хобро, който видимо отстъпва по класа. Прогноза 2.