Прогнози за Шампионска лига

Рома – Порто
Шампионска лига плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент в evrofutbol – 1.60
Сигурност – 8/10
Порто и Рома завършиха при равенство 1:1 в Португалия. Тогава “Вълците” получиха червен картон в края на първото полувреме, но преди да останат с човек по-малко играеха много по-добре от противника си. На “Олимпико” би трябвало да доминират още повече срещу Порто. Порто не изживяват най-добрия си период в своята история и нямат място в групите на ШЛ.

Виктория Пилзен – Лудогорец
Шампионска лига плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 6/10
Лудогорец спечели първия мач с 2:0 и стъпи с едната крачка в групите. На чешкия отбор им остава единствено да атакуват безразборно от самото начало, за да догонят аванса, а цяла Европа видя колко опасен е Лудогорец на контраатака. Видя се и кой е по-добрият отбор от тази двойка. Не вярваме Лудогорец да загубят втория мач. Прогноза 2.

Апоел Беер Шева – Селтик
Шампионска лига плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Селтик разбиха Апоел с 5:2 в първия мач и решиха изхода от битката. Тук също си пролича, че единият отбор е много по-добър от другия. Дори и да не подходят по най-сериозния начин в гостуването си, малко вероятно е “Детелините” да допуснат поражение. Прогноза двоен шанс Х2.

Легия Варшава – Дъндалк
Шампионска лига плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ако за горните два мача казвахме, че има разлика в класите, тук разликата е наистина много, много голяма. Дъндалк са един от най-слабите отбори, които са достигали до този етап на надпреварата. Легия спечелиха с 2:0 като гост. Като домакин победата им изглежда до голяма степен сигурна. Прогноза 1.