Прогнози за 23.08.2017 г.

Ливърпул – Хофенхайм
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ливърпул свърши по-голямата част от работата си в Германия, където спечелиха с 2:1, и сега за тях предстои по-лесното – да спечелят и втория мач пред вярната си публика на “Анфийлд“. Домакините разполагат с много по-способни играчи от тези на изненадващо завършилия на четвърто място тим на Хофенхайм и ще е провал за “Мърсисайдци“, ако не спечелят домакинския си двубой. Прогноза 1.

Славия Прага – Апоел Никозия
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Апоел Никозия се доказа като много корав съперник на европейските терени. Макар да е познат като много силен домакин, тимът не се дава и в гостуванията си. Апоел спечелиха първия мач с резултат 2:0 с два гола извоювани в първите 10 минути на срещата. Цялостното впечатление от мача в Кипър е, че Апоел е по-класния тим от този на Славия, който от своя страна няма много опит в европейските клубни турнири от последните години, камо ли пък да е играл в такива решаващи мачове. Затова и предвижданията ни са Апоел да не загуби втория мач. Прогноза двоен шанс Х2.

ЦСКА Москва – Йънг Бойс
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Многомилионния тим на ЦСКА Москва точно както и очаквахме стигна до победата в Швейцария. Резултатът 1:0 обаче не им гарантира нищо и те са длъжни да играят още по-настървено в Москва. Воденият от Виктор Гончаренко тим се намира в много добра форма и според нас ще победи у дома. Прогноза 1.

Копенхаген – Карабах
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Карабах спечели първия мач с 1:0, а, като имаме предвид слабата игра на датчаните, няма да се учудим и ако спечели и в Дания. Ако не успее да спечели, то поне очакваме да направи равен. Копенхаген се представят много слабо в първенството. Мнението на специалистите беше, че отборът ще успее да се вдигне поне за решаващите мачове в Шампионската лига, но това очевидно не се случи. Карабах спечели и двете си гостувания в Европа до момента, което показва, че тимът не се страхува да играе далеч от дома. Прогноза двоен шанс Х2.