Футболни прогнози от специалисти

Торпедо Кутаиси – Лудогорец
Лига Европа Плейофен кръг
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Можем да бъдем оптимисти за представянето на Лудогорец тази вечер, след като възпитаниците на Пауло Аутори изглежда започват да напипват верния ритъм след двете си поредни победи в шампионата и безпроблемното отстраняване на Жрински Мостар в Лига Европа. Грузинския Торпедо е отбор на същото ниво, на което е Жрински, и очакваме разградчани да се справят също толкова лесно. Прогноза 2.

Судува – Селтик
Лига Европа Плейофен кръг
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Никакви проблеми не очакваме и за Селтик, които изненадващо отпаднаха от Шампионска лига, но да се провалят и срещу Судува вече би било прекалено. “Детелините“ не трябва да имат абсолютно никакви проблеми при побеждаването на такъв скромен съперник. Прогноза 2.

Дюделанж – Клуж
Лига Европа Плейофен кръг
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Дюделанж постигна най-големият успех в своята история с победата на Легия Варшава в миналия кръг, но това не означава, че люксембургците са изградили някакъв много сериозен отбор. Дюделанж все още е клуб, който е доста по-слаб от повечето отбори в Лига Европа и няма никакво място в групите. Победа за шампиона на Румъния при този коефициент е златен шанс за всички залагащи. Прогноза 2.

Гент – Бордо
Лига Европа Плейофен кръг
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Още един много висок коефициент за отбор на високо европейско ниво. Самият факт, че Бордо са достигнали местата за участие в Европа на силното френско първенство показва, че това е отбор с много качества. Не, че няма никакви причини, поради които букмейкърите да се съмняват в тяхната победа, но все пак при този коефициент си струва да се пробва. Прогноза 2.