Прогнози футбол точен резултат на мач

Тулуза – ПСЖ
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ПСЖ допуснаха две грешни стъпки в първите кръгове на първенството, но след това се усетиха, че не могат да си позволят повече грешни стъпки и записаха две поредни победи с резултати 6:0 и 3:0. Днес ПСЖ излизат срещу един от най-удобните си съперници. Те имат 15 победи и 1 равен в последните си сблъсъци срещу Тулуза. Това е една наистина убийствена статистика, която говори много. Не вярваме днес гостите да изпуснат трите точки. Прогноза 2.

Борусия Дортмунд – Фрайбург
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Борусия Дортмунд не само винаги побеждават съперника си, но и почти винаги го правят с добра разлика. Дортмунд имат 8 победи с хендикап в последните си 9 мача срещу Фрайбург. Играчите на Томас Тюхел и сега се намират под пара. Те спечелиха последните си два мача за първенство с  5:1 и 6:0, а преди това победиха Легия Варшава с 6:0 в Шампионската лига. Фрайбург паднаха в двете си гостувания до сега в първенството, като в последното бяха победени с 3:0 от Кьолн. Борусия имат огромни шансове да спечелят с хендикап тук. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Бетис – Малага
Испания
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
И двата отбора събраха по пет точки от началото на сезона след две загуби, две равенства и един равен. Отдавна двата тима не се правили Х-ове в мачовете помежду си и днес изглежда доста вероятно това да се случи. Прогноза Х.

Мускрон – Брюж
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Шампионът на Белгия Брюж не се намира в добра форма, заради което и виждаме толкова висок коефициент за тях срещу тим като Мускрон. Гостите успяха да спечелят само 3 от 7-те си мача от началото на първенството и вече изостават на 6 точки от първото място. Разликата не е толкова голяма, но Брюж знаят колко е важен мачът днес, защото един нов провал ще увеличи разликата до притеснителни величини. Смятаме, че гостите ще успеят да се вдигнат и да надвият по-слабия от тях съперник. Прогноза 2.