Експертни прогнози за най-интересните мачове от Лига Европа

Кьолн – Арсенал
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Арсенал вече си гарантира участието в следващия етап и това дава добър шанс на Арсен Венгер да заложи на по-млади и неопитни футболисти. Кьолн нямат право на загуба, за да имат шанс да продължат напред. Вярно е, че домакините се представят доста слабо през тази кампания, но все пак са домакини и все пак противникът им няма да гони победата на всяка цена. Прогноза двоен шанс 1Х.

Ница – Зулте Варегем
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ница трябва да победи в тази среща, за да завърши на второ място в Група К и да участва на 1/16-финалите. Домакините вече победиха Зулте Варегем в Белгия с 5:1. Всичко предполага, че ще спечелят и на собствен терен. Прогноза 1.

Лудогорец – Инстанбул ББ
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Спокойно можем да заложим за нашите тази вечер. Инстанбул ББ вече изгуби практически шансове за продължаване напред и най-вероятно ще запази силите си за напеченото турско първенство, където се движи на първо място в класирането и мечтае за титла. Лудогорец, от друга страна, ще инвестира всяка капка усилие в този двубой, тъй като трите точки ще ги изпратят в елиминационната фаза. Разградчани вече показаха, че не са по-слаби от Инстанбул ББ, след като не загубиха от тях в Турция. Прогноза 1.

Евертън – Аталанта
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Евертън показаха достатъчно ясно, че не ги интересува този турнир. Логично и спечелиха само една точка в мачовете си до момента и вече нямат и теоретичен шанс за продължаване напред. А едва ли и “Карамелите“ са имали подобни цели. Аталанта обаче гледа напълно сериозно на турнира и е на първо място във временното класиране. “Бергамаските“ са нашият фаворит за тази среща.