Актуални футболни прогнози

Локомотив Москва – Урал
Русия
Час 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Настоящият шампион на Русия Локомотив Москва премина без проблеми през последните си четири мача срещу Урал. С оглед на настоящата шампионатна форма на водения от Юрий Семин тим, която включва 5 победи и 1 равенство в последните 6 кръга, логиката води смело към пета поредна тяхна победа в директните двубои. Прогноза 1.

Лион – Сент Етиен
Франция
Час 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Статистиката около този мач ни подсказва, че по-скоро домакините няма да победят. Сент Етиен има напълно равен баланс в последните пет директни мача, а през този сезон имат само 2 загуби (единствено непобедения ПСЖ е с по-малко). В същото време, играчите на Бруно Женезио не достигат лесно до победата. По-конкретно – достигнаха до нея само 3 пъти в своите последни 9 мача. Прогноза двоен шанс Х2.

Витоша – Славия
България
Час 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отделните добри впечатления относно играта на Витоша Бистрица от началото на сезона изглежда са останали в миналото, тъй като домакините сега страдат от продължаваща 6 поредни двубоя серия без победа или равенство. Коефициентът за Славия е толкова висок единствено заради факта, че ще бъдат гости, но според нас това няма да окаже голямо влияние, тъй като разстоянията са малки и феновете и на двата тима не се славят със своята численост, че да има значение дали ще бъдат в домакинския или гостуващия сектор. Прогноза 2.

Байер Леверкузен – Щутгарт
Германия
Час 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки победата на Щутгарт срещу друг аутсайдер в предния кръг (Нюрнберг), гостите остават последни в Бундеслигата. Като изключим малко по-доброто представяне в последния кръг, общият извод от сезона им е, че те се намират в сериозна криза, от която Байер Леверкузен са напълно способни да се възползват. Прогноза 1.