Прогнози за 23.12.2016 г.

Арука – Витория Гимараеш
Португалия
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Витория Гимараеш играе добър футбол напоследък, като спечели пет от последните си седем двубоя, включително и мачовете си от последните два кръга. Това им отрежда пето място с актив от 27 точки. Арука са на 10-та позиция и са събрали 17 пункта до момента. Гимараеш имат чувствително превъзходство и в преките двубои между двата тима, така че спокойно можем да очакваме техен успех. Прогноза 2.

Витория Сетубал – Тондела
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Витория Сетубал приема последния в класирането Тондела. Особено слабо е представянето на Тондела в двубоите им като гост – само две спечелени точки в десет гостувания. На стадиона на Витория Сетубал домакините няма как да не са фаворити. Прогноза 1.

Рос Каунти – Патрик Т.
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Сезонът на домакините може да се окачестви като доста положителен. Те са в горната половина на таблицата и не са победени във вече шест поредни срещи. Гостите са последни в класирането и имат само две спечелени точки в последните си седем мача, което е показателно за много лошата им форма, която очакваме да се окаже фатална за тях тази вечер. Прогноза 1.

Дънди ФК – Хартс
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Хартс са четвърти в класирането и имат реален шанс да се борят за място в Европа. “Сърцата” победиха Дънди ФК в последните два мача помежду им, последният от които в средата на октомври. В същото време, домакините са на само точка от последното място. Гостите ни изглеждат като тимът с по-големи шансове за победа. Прогноза 2.