Прогнози за 24.03.2016 г.

Италия – Испания
Международна приятелска среща
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Това е голямото дерби в днешния ден. Двете велики европейски футболни сили, които само преди четири година играха финал на Европейското първенство, ще играят тази вечер в Италия. Испания има сериозно предимство в директните мачове. Освен, че спечелиха с 4:0 въпросния финал, Испания имат само една загуба от Италия в последните седем мача между двата тима. Испания се оценяват като един от най-силните национални отбори в света. В квалификационната си група за Европейското, те бяха в серия от 8 поредни победи без допуснат гол. Испания е по-силният от двата отбора и очакваме да спечелят.

Чехия – Шотландия
Международна приятелска среща
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10 Чехите са по традиция един от най-силните европейски отбори. Шотландия е също един добър отбор, но просто класата в отбора не е на такова ниво като при чехите. Като домакини чехите не би трябвало да имат проблеми със спечелването на мача. Прогноза 1.

Украйна – Кипър
Международна приятелска среща
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Украйна е отбор, който ще участва на Европейското през лятото, докато противникът им никога в историята си не е участвал на голям форум. Класата в украинския отбор е налице, докато същото не може да се каже за тима на Израел, в който няма изявени имена от европейските терени. Прогноза 1.

Естония – Норвегия
Международна приятелска среща
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10 Отборът на Естония успя да отбележи едва четири гола в десетте си мача в квалификационната си група за Европейското. От това и сами можете да се досетите на какво ниво е отборът на домакините. Норвегия бяха в нашата група и показаха, че са много сериозен отбор. Прогноза 2.