Прогнози за 24.03.2017 г.

Ирландия – Уелс
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Ирландия започна по отличен начин квалификациите за Мондиала в Русия и в момента изглежда основен фаворит за първото място в своята група. Тимът стартира с равен, а след това направи три поредни победи, които му носят първото място в момента. Уелс започнаха групата по точно обратния начин – с победа, последвана от три равенства. Много добър коефициент за домакините в този мач. Прогноза 1.

Грузия – Сърбия
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Още един мач от група D, в който Грузия е домакин на Сърбия. Грузинците спечелиха две точки от четири мача до момента и за всички е ясно, че отборът няма възможностите да се бори за място на Световното. Сърбия е на второ място, записвайки две победи и два равни, и шансовете им изглеждат доста добри към момента. Още по-добри ще изглеждат, ако вземат гостуването си на Грузия, както и очакваме да се случи. Прогноза 2.

Италия – Албания
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В жестоката конкуренция в тази група G, в която е още и Испания, всяка грешка може да се окаже решаваща в битката за първата позиция. До този момент, италианците вървят по план с равен срещу Испания и победи в останалите си мачове. Албания загуби последните си два мача (в предния кръг, те паднаха от Израел с 0:3 у дома) и едва ли ще дадат сериозна съпротива на домакините. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Лихтенщайн – Македония
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И двата тима могат да се определят като аутсайдери, след като загубиха всичките си четири мача до момента, но от тях по-големият аутсайдер със сигурност са домакините. Македонците имат не лоши футболисти в състава си и в част от двубоите до момента спокойно можеха да вземат точки. Същото не важи за Лихтенщайн. Прогноза 2.