Прогнози за 24.03.2019 г.

Холандия – Германия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Холандия започна квалификациите с лесен успех срещу Беларус, с който продължи възходящата си тенденция, започнала по време на Лигата на Нациите. От друга страна, проблемите при Германия продължават. След слабите последни два турнира, сега “Бундестима“ не показа в контролата срещу Сърбия, че се е свършила необходимата работа за справяне с тези проблеми. Холандците имат по-подготвения отбор в момента. Прогноза 1.

Унгария – Хърватия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Въпреки че хърватският състав бе обновен след Световното първенство, “Шахматистите“ все пак играят със самочувствието на вицесветовен шампион. Макар у трудно, те започнаха евроквалификацията с победа срещу Азербайджан, докато Унгария бе победена от Словакия. Унгарците бавно вървят напред през последните години, но все още определено са аутсайдер срещу Хърватия дори и като домакин. Прогноза 2.

Словения – Македония
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Словенският отбор, срещу когото България игра в Лигата на Нациите, определено е в криза. След като загубиха точки в последните два мача в световните квалификации, не спечелиха нито един мач от Лигата на Нациите и не победиха Израел в четвъртък на старта на квалификациите за Европейското първенство, Словения вече има 9 мача без победа подред. В същото време, Македония има 1 загуба в последните си 14 двубоя, в това число и успех срещу Латвия от преди три дни. Макар повечето съперници през този период да не са от висота, в серията се вижда и равенство като гост на Италия. Няма да се учудим ако този добър македонски отбор вземе точки в Любляна. Прогноза двоен шанс Х2.

Кипър – Белгия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Белгия не срещна проблеми срещу Кипър, когато двата тима играха в Група H на квалификациите за Мондиал 2018. “Червените дяволи“ победиха с 3 и 4 на нула островната държава, а сега могат да се похвалят с 10 победи в последните си 12 официални мача. Кипър започна с победа над Сан Марино, но това е едва втората им победа в последните 14 срещи. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.