Английската Висша лига 2016

Лестър – Суонзи
Англия
Час – 18:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Лидерът в първенството Лестър има 5 победи и 1 равенство в последните си 6 двубоя. Четири кръга преди края, те излизат срещу Суонзи в мач, който може да ги приближи много до спечелването на титлата. Лестър не се затрудниха при гостуването си на Суонзи, спечелвайки го с 3:0, а днес ще дадат 1000% от себе си и очакваме да спечелят. Прогноза 1.

Съндърланд – Арсенал
Англия
Час – 16:05
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Арсенал изгубиха битката за титлата, но все още им остава да си спечелят поне място в Шампионската лига. Битката в тази зона е много напечена и всяка грешна стъпка струва много. Срещу Артилеристите излиза отбор, който също е замесен в здрава битка, само че тази за оцеляване. Очакваме здрав мач, в който победител да излезе видимо по-класният отбор. Прогноза 2.

Витория Гимараеш – Ещорил
Португалия
Час – 20:15
Прогноза – 2
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
Макар и букмейкърите да не мислят така, Ещорил ни изглеждат като фаворити в днешния мач. Те са по-напред в класирането и се намират в много по-добра форма. Ещорил имат 5 победи в последните си 7 мача, докато домакините записаха една-единствена точка в последните си 6 двубоя. Прогноза 2.

Рио Аве – Бенфика
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Бенфика са водачи в класирането и имат уникалния шанс да спечелят титлата. При загуба на точки обаче те ще изгубят първото място. Едва ли ще го сторят обаче. Те имат само победи в последните осем кръга. Смятаме, че такава ще завоюват и днес и няма да оставят нещата на случайността, а ще се постараят да изградят солидна преднина. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.