Футболни прогнози за днешните мачове

Дарби Каунти – Кардиф
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Днес ще се изиграят два отложени мача от второто ниво в английския футбол, един от които е мачът между Дарби Каунти и Кардиф Сити. Гостите правят страхотна втора половина на сезона и със своите 10 победи в последните 13 кръга вече са втори в класирането и са на път да влязат във Висшата лига. Дарби Каунти не се радва на толкова силни последни месеци и има само 2 победи в последните 13 кръга. Прогноза 2.

Нотингам – Барнзли
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.40
Сигурност – 5/10
Победата на Нотингам няма да им свърши никаква работа, докато за Барнзли трите точки означават излизане от зоната на изпадащите, което е повече от ценно при само два останали кръга до края. Коефициентът при тези обстоятелства е много добър. Прогноза 2.

Бристол Роувърс – Уигън Атлетик
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Днес ще има и много отложени мачове от третия ешалон на футбола в Англия. В един от тях, Уигън ще опита да затвърди първото си място в срещата като гост на Бристол Роувърс. За Уигън едва ли е проблем гостуването, тъй като през сезона имат повече спечелени точки при пътуванията си. Бристол Сити е обикновен отбор от средата на класирането, докато Уигън се доказаха като отбор за по-високо ниво, а при три победи в оставащите три мача ще преминат границата от 100 точки. Прогноза 2.

Олдъм Атлетик – Саутенд
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Олдъм Атлетик е тим номер едно в класацията за най-много попадения в неговите мачове, а Саутенд е също сред лидерите в тази класация. Изправяйки се помежду си, можем да очакваме резултатен мач. Прогноза Над 2,5 гола.