1Х2 Футболни Прогнози

РоПС Рованиеми – ЮЯК Ювяскюля
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Домакините успяха да вземат трите точки в две от трите си домакинства от началото на сезона, докато гостите общо взеха две точки в седемте кръга до момента. Виждаме доста високи шансове за победа на РоПС Рованиеми. Прогноза 1.

КуПС Куопио – Сейняйоен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Ще потърсим залог за малко голове в този мач и няма как да бъде другояче като имаме предвид, че в последните шест мача между двата тима има общо пет гола. Два от тях завършиха 0:0, три – 1:0 и само един с резултат 1:1. Прогноза Под 2,5 гола.

ВПС Вааса – Илвес
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Ще заложим на по-добрата форма на домакините в този мач. ВПС спечелиха последните си три мача, докато Илвес допуснаха поражения в последните си два. Освен това, ВПС спечелиха и последните си две домакинства над днешния противник в изминалите два сезона. Прогноза 1.

Тиргу Муреш – Волунтари
Румъния
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Тиргу Муреш и Волунтари се изправят един срещу друг в мач от румънското първенство. Домакините са последни в класирането с голяма разлика зад всички останали, а последната им победа е от март месец. Гостите пък показват силна форма и успяха да спечелят пет от последните си седем мача. Класата и формата са на страната на гостите и очакваме те да се поздравят с победата. Прогноза 2.