Футболни прогнози с добра успеваемост

ИФК Гьотеборг – Юргарден
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Юргарден играе колебливо в началото на този сезон и поради тази причина смятаме, че няма да може да спечели днес. Гостите имат само 4 победи от началото на кампанията, от която изминаха 10 кръга, което е недостатъчно срещу отбор, който за целия изминал сезон записа общо три домакински поражения. Прогноза двоен шанс 1Х.

Далкурд – Елфсборг
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Участието в елита за сега не понася добре на новака Далкурд, който спечели една точка в последните седем кръга. Елфсборг е отбор с по-сериозен опит и повече възможности – те завършиха в горната половина на класирането през миналия сезон – и нашето мнение е, че няма да си тръгнат победени от днешното гостуване на последния. Прогноза двоен шанс Х2.

Трелеборгс – Бромапойкарна
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Двата отбора вървят ръка за ръка още от миналия сезон, когато завършиха на съседни позиции във втората шведска дивизия и заедно влязоха в елита, като и сега са един до друг във временното подреждане, бивайки разделяни от само една точка. Трелеборгс имат минимално предимство, защото Бромапойкарна се представят слабо като гост през този сезон, но все пак смятаме, че е по-вероятно да видим равенство. Прогноза Х.

Ескилстуна – Йефле
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ескилстуна набраха сериозна инерция в последните шест кръга, в които имат пет победи, едно равенство и 14:2 голова разлика. На другия полюс е тимът на Йефле, който има три поредни поражения. Прогноза 1.