Прогнози за 24.05.2019 г.

Каен – Бордо
Франция
Час – 22:05
Прогноза – 1 ПП и КИ
Коефициент – 1.80
Сигурност – 8/10
За днес е насрочен последния кръг в Лига 1 на Франция, където вече почти всичко е изяснено. Ясно е кой ще е шампион, ясно е кой ще играе в Шампионска Лига и Лига Европа, ясно е също така и единия от изпадащите отбори. Единствено остава да се види кой ще е втория директно изпадащ и кой ще играе бараж за оставане. В момента Каен са на 18-ата позиция, която е равносилна на бараж. На 2 точки зад тях е Дижон, а на 2 пред тях е Амиен, така че домакините в този мач могат както да изпаднат директно, така и въобще да не играят бараж. Бордо в същото време не играе за нищо и има 6 поредни загуби. Каен има 7 точки в последните 3 мача срещу Бордо. Очакваме ранен аванс за домакините и победа в края на мача. Прогноза 1 Първо Полувреме и Краен Изход.

Амиен – Гингам
Франция
Час – 22:05
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Амиен трябва да победи последния Гингам, за да е сигурен, че няма да отиде на бараж. Те имат две поредни победи срещу Гингам. Домакините са и с едва 2 загуби за последните 12 кръга, но многото равенства ги оставят близо до зоната на изпадащите. Надеждата за Гингам умря и съответно и мотивацията на тима ще бъде на дъното. Прогноза 1.

Реймс – ПСЖ
Франция
Час – 22:05
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След дълга серия от слаби резултати, ПСЖ е на път да завърши сезона по отговарящ на нивото на отбора начин. При победа днес шампионите ще приключат поредния си успешен сезон в Лига 1 с 3 поредни победи. Освен победа над боксовата круша напоследък Бордо, Реймс няма друг успех в последните 8 рунда. Прогноза 2.

Ним – Лион
Франция
Час – 22:05
Прогноза – Над 1,5 гола за Лион
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме интересен мач с голове, в който попаденията за Лион да са поне 2. Поне толкова бяха головете на “Хлапетата“ в последните им 5 мача, като в 3 от тях те вкараха и поне 3 попадения. Миналата седмица победиха с 4:0 Каен, а преди това с 3:0 победиха Марсилия като гост. Прогноза Над 1,5 гола за Лион.