Прогнози за 24.05.2020 г.

Германия | Бундеслига
Шалке 04 - Аугсбург
2:30 pm
Формата на Шалке не изглежда добра нито сега, нито преди дългото прекъсване, но очакваме да се възползват от трудностите на отбора на Аугсбург в гостуванията. Те са вторият най-слаб гост в Бундеслигата с 2 победи от 13 мача. И като цяло това е един от тимовете с по-скромни възможности и с по-задно класиране, докато Шалке ще влезе в зоната на Лига Европа при три точки днес. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Германия | Бундеслига
Майнц 05 - РБ Лайпциг
4:30 pm
Най-голямата разлика през този сезон в Бундеслигата се случи в мача между РБ Лайпциг и Майнц, когато Тимо Вревер отбеляза хеттрик за победата с 8:0. РБ Лайпциг имат по-малко загуби през сезона от всеки друг тим (3 от 26 мача) и ще излязат трети в подреждането при победа в това гостуване. Майнц е на 15-та позиция и е от отборите, мислещи за оцеляването си. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.55

Сигурност: 80%
Германия | Бундеслига
Кьолн - Фортуна Дюселдорф
7:00 pm
Кьолн е играе много добре в домакинствата си от последните месеци, печелейки 5 от последните 7 такива мача и губейки единствено от Байерн Мюнхен. Силните домакинства дават спокойствие на “Козлите“ да не се притесняват за оцеляването си. Това е лукс, с който Фортуна не разполага. Гостите са 16-ти в класирането и ако останат на тази позиция ще играят бараж след края на редовния сезон. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%