Прогнози за 24.06.2017 г.

Лимерик – Ст. Патрикс
Ирландия
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
В първото завъртане на ирландското първенство, Лимерик победи Ст. Патрикс с 2:0 като гост. Ст. Патрикс далеч не са подобрили представянето си оттогава, заради което и седят на последната позиция в класирането. Лимерик пък спечелиха два от последните си четири мача и така се настаниха в горната половина на класирането преди този кръг. Те определено изглеждат като тимът с по-голям шанс да си тръгне с трите точки. Прогноза 1.

Волеренга – Лилестрьом
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
Лилестрьом е отборът, който играе по-добре през последните седмици. Гостите спечелиха два мача за купата и три за първенство в последните си пет двубоя. Волеренга пък за купата едва отстраниха два третодивизионни отбора след продължения и дузпи, а в първенството имат една победа в четири мача. Тези последни резултати на двата отбора ни карат да мислим, че Лилестрьом незаслужено са поставени в ролята на аутсайдери от букмейкърите. Прогноза 2.

Фьолнир – Валур
Исландия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След осем изиграни кръга, Фьолнир е със само 8-точков актив – една точка от последното място – след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби. Валур води към момента класирането след 6 победи, 1 равен и 1 загуба за 19 точки. Докато домакините имат един равен и четири поражения за последните си пет срещи, гостите са в серия от три поредни успеха. Валур трябва да победи днес. Прогноза 2.

Стярнан – ИА Акранес
Исландия
Час – 20:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Това са двата отбора в исландското първенство, в чиито мачове са се вкарали най-много голове. В двубоите на Стярнан през този сезон винаги виждахме три или повече попадения. Същото важи и за двубоите на ИА Акранес с изключение на само един двубой. Много резултатни бяха и двата мача между Стярнан и ИА Акранес от миналия сезон – 3:1 и 4:2. Статистиката е категорична, че оувърът в тази среща е много силно вероятен. Прогноза Над 2,5 гола.