Прогнози за 24.06.2018 г.

Англия – Панама
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 4.33
Сигурност – 4/10
За победата на Англия букмейкърите дават един от най-ниските коефициенти сред всички мачове от груповата фаза на целия турнир, но ние не виждаме защо да бъдем толкова сигурни в техния успех. Освен станалата пословична традиция “Трите лъва“ да се провалят на големи първенства, те не впечатлиха по никакъв начин с играта си срещу Тунис и гол едва в последната минута им донесе победата. Панама загуби с 3:0, но резултатът лъже за видяното на терена и в един момент изглеждаше като напълно възможно да вземат поне равен. Смятаме, че шансовете за равен или победа на Панама не са толкова ниски. Прогноза двоен шанс Х2.

Япония – Сенегал
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
И двата отбора изненадващо спечелиха мачовете си от първия кръг, но за победата на Япония може да се каже, че се дължеше по-скоро на идеалният развой на събитията, след като още в първите минути останаха с човек повече и получиха право да изпълнят дузпа. След това, въпреки числовото предимство, те така и не успяха да изградят сериозна доминация. Сенегал пък играха на доста високо ниво срещу Полша и победата им е напълно заслужена. Прогнозираме втора победа за играчите на Алиу Сисе. Прогноза 2.

Полша – Колумбия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Стана ясно за ужасното стечение на обстоятелствата за Колумбия в мача им срещу Япония, но дори и след този удар те успяха да се вдигнат и да играят като равен с равен. В същото време, “Дружина Полска“ откровено се провали срещу Сенегал и остави съмнения за възможностите на тима. Съмнения, които ще бъдат тествани от атомната атака на Колумбия. Прогноза 2.

Бодьо Глимт – Сандефьорд
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Бодьо Глимт според нас ще печели без кой знае колко трудности срещу аутсайдера Сандефьорд, който загуби последните си девет мача, а в последните осем дори няма отбелязан гол. Бодьо Глимт, макар също да не е сред най-силно представящите се отбори, все пак се представя значително по-добре от противника, срещу когото ще играе днес. Прогноза 1.