Прогнози за 24.06.2019 г.

Чили – Уругвай
Копа Америка
Час – 02:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В нощта между понеделник и вторник ще се изиграят последните мачове от етапа на групите в Копа Америка – срещите от Група C. Чили и Уругвай ще си оспорват първата позиция в този сблъсък. Всички мачове в групата до момента финишираха с Над 2,5 гола. Чили победи Япония с 4:0 и Еквадор с 2:1, а Уругвай спечели с 4:0 срещу Еквадор и завърши 2:2 с Япония. С по 3 и 4 гола бяха и двата мача между Чили и Уругвай от последните квалификации за Световно. Двата тима нямат много какво да губят в този мач, след като продължаването им напред е сигурно, така че можем да се доверим на голове в срещата. Прогноза Над 2,5 гола.

Еквадор – Япония
Копа Америка
Час – 02:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
С по-голяма важност е другата среща, където и двата отбора се интересуват само от победата – тя ще класира победителя напред, но равенството ще бъде фатално и за двата тима. Смятаме, че победител ще има и това ще бъде еквадорския национален отбор. Те са без точка до момента, но срещу Уругвай решаващ се оказа ранно изкарания червен картон, а срещу Чили до последно можеха да вземат една точка. Япония спечели точка срещу Уругвай, но благодарение на фрапантни грешки на Уругвай и в нападение, и в защита. В крайна сметка от видяното можем да отсъдим, че повече стойност има в южноамериканския отбор. Прогноза 1.

Кот д’Ивоар – РЮА
Купа на Африканските Нации
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
И това поколение на Кот д’Ивоар разполага със страхотно нападение в лицето на младата сензация Николас Пепе и по-опитните Вилфред Заха и Вилфред Бони. В халфовата линия също не липсват играчи от световна класа като Франк Кеси и Жан-Мишел Сери. Защитата и вратарския пост са им по-слаби звена и това може да се окаже проблем на по-късните фази на турнира, но за сега срещу Република Южна Африка и останалите тимове в Група D смятаме, че няма да имат проблем да спечелят. Прогноза 1.

Тунис – Ангола
Купа на Африканските нации
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тунис винаги са били много по-добър отбор от Ангола, а и един от най-солидните тимове в цяла Африка. За тях стана традиция да участват на Световни първенства и са взели участие в 4 от последните 5. Ангола са много далеч от подобни успехи. Половината от техния отбор се състезава в местното първенство, което, както може да се предложи, е на много ниско ниво. Тунис ни се вижда като почти сигурен победител в тази среща. Прогноза 1.