Футболни прогнози за неделя

РоПС Рованиеми – ХИФК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Домакините се намират в много по-добра форма от противника си. Те спечелиха всичките си двубои в последните 4 кръга и очевидно участието им в Лига Европа не им пречи да се представят на ниво. В същото време, гостите записаха 8 загуби в последните си 10 мача за първенство. Те имат много пропуски в играта си и предполагаме, че тези пропуски ще си проличат днес. Прогноза 1.

Илвеш – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Илвеш са в прекрасната серия от 6 победи в мачовете на собствен терен. Те бяха изключително солидни в тези си мачове и във всички тях им беше вкаран общо един гол. Противникът им не може да се похвали с такова моментно състояние. ПС Кеми са в серия от 6 поредни загуби и по всички личи тази серия ще се увеличи след мача срещу толкова силния домакин. Прогноза 1.

Лилестрьом – Стромгодсет
Норвегия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Стромгодсет се намират в серия от 5 поредни победи срещу Лилестрьом, но това определено не е единственото нещо, което ги прави фаворити. Стромгодсет са трети във временното класиране и се намират в серия от 3 поредни победи. Лилестрьом започнаха подновяването на първенството след едномесечната почивка с 3 загуби, които, заедно с неубедителните резултати от преди почивката, ги изпратиха опасно близко до зоната на изпадащите. Прогноза 2.

Тромсьо – Стабек
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тромсьо се саморазправиха със Стабек в гостуването си през май, което бе спечелено с класическото 3:0. Достатъчно доказателство за това кой е по-добрият отбор. Прогноза 1.