Футболни прогнози с добра успеваемост

Астана – Мидтиланд
2-ри Квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Астана си изгради славата на силен домакински отбор. През миналия сезон, добрите им изяви като домакин ги изпратиха на плейофите в Шампионска лига, където също спечелиха мача си у дома, но тежката загуба като гост от Селтик не им позволи да влязат в групите. Мидтиланд не се представя добре от началото на сезона в датската Суперлига, не се представиха успешно и в Европа през миналия сезон, така че нормално се дава предимство на Астана за днешния сблъсък. Прогноза 1.

Шкендия – Шериф
2-ри Квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Много висок коефициент за шампиона на западната ни съседка, където клубния футбол е във възход през последните години. Македонците вкараха отбор в Лига Европа миналата година, а и Шкендия бяха близо, но тежкия жребия на последното препятствие – Милан – не им позволи да го сторят. Сега, те тръгнаха с разгромна победа у дома с 5:0 срещу уелския ТНС, която им гарантира продължаването напред, макар че в ответния мач в един момент изненадата не изглеждаше невъзможна. Шериф пък тръгнаха много трудно със загуба като гост в Грузия, но у дома се реваншираха и спечелиха. Все пак, струва ни се, че на “Филип II Арена“ поне минимално предимство имат Шкендия, а, щом коефициентът за тях е по-висок, значи залогът определено си заслужава. Прогноза 1.

ПАОК – Базел
2-ри Квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 6/10
Въпреки че Базел са гости, очакваме доста по-високата им класа да ги доведе до победата и да ги поведе към поредното им участие в груповата фаза на Шампионска лига, където през миналия сезон дори достигнаха елиминационната фаза. Прогноза 2.

Динамо Загреб – Апоел Беер Шева
2-ри Квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Динамо Загреб е още един много класен отбор, който редовно бълва големи футболни таланти, много от които допринесоха за финала на Хърватия на Световното първенство. И сегашния отбор на Динамо не е никак лош и със сигурност превъзхожда израелския Апоел Беер Шева. Прогноза 1.