Прогнози за 24.07.2019 г.

Ференцварош – Валета
Втори предварителен кръг на Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ференцварош преодоля едно от най-трудните препятствия в първия предварителен кръг в лицето на българския Лудогорец и сега във втория кръг, вече в ролята на поставен отбор, ги очаква много по-лек съперник. 25-кратният шампион на Малта няма победа в последните си 8 европейски мача, след като в първия кръг тази година продължи след две равенства с Дюделанж, а преди това без особен успех игра с Зрински Мостар, Кукеши и Утрехт. В цялата си история, тимът има победи като гост единствено срещу отбори от Сан Марино и Андора. Не виждаме как ще постигнат нещо като гост на, както видяхме, добре подготвения унгарски шампион. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Марибор – АИК
Втори предварителен кръг на Шампионска лига
Час – 21:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Марибор започна със слаби резултати новия сезон в словенската Първа лига, което е продължение на една зародила се в края на миналия сезон криза, а победата над отбор като Валур в Шампионска лига не може да говори кой знае колко за отбора. АИК тъкмо навлезе в добра форма във шведското първенство, което миналия сезон бе спечелено от този тим със само една загуба за цялата кампания, и в момента имат 3 поредни победи. Прогноза двоен шанс Х2.

Дъндалк – Карабах
Втори предварителен кръг на Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Ирландското първенство не се слави с високо качество и дори и шампионът Дъндалк се оценява на по-малко от отборите в долната половина на таблицата в българското първенство. В същото време, сглобеният от Гурбан Гурбанов опитен състав на Карабах постига не само местни, а и международни успехи. Впечатляващо е, че в 4 поредни сезона този тим достига до групите на Лига Европа, а през сезон 2018/19 дори и до тези на Шампионска лига, когато не загуби нито един от двата си двубоя с Атлетико Мадрид. В същото време, Дъндалк само веднъж са стигали по-далеч от втория кръг на европейски турнир в цялата си история. Разликата е очевидна. Прогноза 2.

Цървена Звезда – ХИК Хелзинки
Втори предварителен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След много силна 2018 г., когато спечелиха Вейкауслигата и направиха силни игри в Европа (макар и да не бяха достатъчни за влизане в групите), ХИК прави много притеснителна за феновете на този отбор 2019 година. Те имат само 6 победи от 17 срещи през този сезон и няма и помен от тоталната доминация през миналата кампания. Отборът не играе добре и тежкото гостуване на “Райко Митич“ едва ли ще им се отрази добре. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.