Прогнози за Бет365

Страсбург – Нант
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 2
Сигурност – 5/10
Харесва ни този коефициент за гостите с оглед на факта, че те спечелиха десет точки в последните четири кръга, докато домакините загубиха всеки един от последните си три мача. Нант имат и доста повече опит от противника си в елита, тъй като Страсбург от доста време не се бяха класирали за Лига 1. Прогноза 2.

Марсилия – Тулуза
Франция
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
Въпреки че се оценява като аутсайдер, Тулуза винаги създава проблеми на Марсилия, като и четирите мача между тях за последните два сезона завършиха без победител. И сега Марсилия не изглеждат никак убедителни, така че нищо чудно да видим още едно равенство. Прогноза Х.

Ботев – Локомотив
България
Час – 17:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.25
Сигурност – 4/10
Равенство очакваме да видим и от пловдивското дерби, което ще се проведе днес. Двата отбора направиха много равностойни мачове през последните години, които обикновено или завършваха с равен, или с победа за някой от отборите с един гол разлика. Сега може би Ботев се намира в малко по-добрата форма, но въпреки това залогът за равенство си остава залогът с най-висока стойност в този мач. Прогноза Х.

Септември – Лудогорец
България
Час – 20:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лудогорец не може да си позволи ново отпускане в българското първенство, тъй като тимът за момента се движи на второ място в класирането зад ЦСКА-София. Класата на гостите е добре известна, както и е добре известно, че Септември няма много с какво да им се противопостави, ако разградчани играят на ниво близко до лимита си. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.