Еврофутболни прогнози

Брага – Чавес
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Участникът в Лига Европа Брага има желанието и през този сезон да намери място в турнира, като към момента върви доста добре, заемайки четвъртото място в класирането. Чавес е новак в Примейра лига и започна сезона повече от добре. Тимът е на пето място, което е огромен успех за отбора. Определено гостите играят на върха на възможностите си, но възможностите на Брага са много по-големи и като домакини няма как да не са фаворит. Прогноза 1.

Зенит – Газовик Оренбург
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на Зенит е единственият отбор в руското първенство, който все още не е допуснал гол. Те обаче започнаха кампанията с няколко неприятни равенства, но сега имат 10 победи в последните си 11 мача във всички турнир. 9 от тези победи са с два или повече гола разлика, което означава, играчите на Мирча Луческу далеч не се ограничават до един гол преднина. Срещу тях излиза новака в елита и предпоследния в класирането Газовик. Струва ни се, че ще видим разгромна победа за домакините. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Есберг – Мидтиланд
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Есберг са на последно място във временното класиране с актив от едва 8 точки в 13 мача. Мидтиланд е един от най-силните отбори в Дания. При победа, Мидтиланд ще излязат на второто място в класирането. Мидтиланд спечелиха последните си три мача срещу Есберг с 3:0, 2:0 и 5:1. Няма причина сега да не видим още една победа. Прогноза 2.

Ботошани – Астра Гюргево
Румъния
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.80
Сигурност – 5/10
Букмейкърите дават толкова висок коефициент за гостите заради кризата в отбора, но играчите на Гюргево показват, че въпреки кризата успяват да играят на едно не лошо ниво. В четвъртък те успяха да победят Виктория Пилзен като гости в турнира Лига Европа. Те имат три поредни победи срещу Ботошани и при този коефициент е достатъчно обосновано да потърсим още една тяхна победа. Прогноза 2.