Футболни прогнози на които да заложите днес

Карабюкспор – Трабзонспор
Турция
Час – 13:00
Прогноза – 2
Сигурност – 7/10
Двата тима се намират на два коренно противоположни полюса в представянето си. Последния Карабюкспор има 8 поредни загуби в лигата, докато Трабзонспор може да се похвали с общо 8 поредни победи. Тези резултати говорят достатъчно сами за себе си и гостите няма как да не са фаворит. Прогноза 2.

Касъмпаша – Инстанбул ББ
Турция
Час – 14:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Звездният тим на Инстанбул ББ е лидер в класирането на турската Супер Лига и може да се похвали с 5 победи в последните си 6 мача. От другата страна, Касъмпаша имат 1 равен и 4 загуби в последните си 5 двубоя. Победата ще е много ценна за гостите, тъй като има цели пет отбора в диапазон на само три точки от тях, и смятаме, че ще я извоюват. Прогноза 2.

Фейенорд – Рода
Холандия
Час – 17:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Рода не винаги се дават толкова лесно на Фейенорд, но все пак в последното си домакинство срещу Рода Фейенорд спечели с 5:0, а и сега гостите се намират на последното място в класирането, което е силно демотивиращ факт. Шампиона от миналия сезон трябва задължително да спечели този мач, за да не се отдалечи фатално от челото на класирането. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Аякс – Вилем II
Холандия
Час – 15:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Убедителна победа очакваме и от Аякс. Домакините спечелиха с разлика последните си три домакинства в първенството (едното от които срещу лидера ПСВ), както и спечелиха с разлика последните си три двубоя срещу Вилем. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.