Прогнози за 24.12.2018 г.

Акхисаспор – Коняспор
Турция
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Акхисаспор спечели по-малко точки от Коняспор през този сезон, но, що се отнася до точките в домакинските двубои, разликата е минимална. Акхисаспор имат и предимството на преките двубои у дома, но пък формата този сезон определено е на страната на Коняспор и виждаме по този начин как везните се изравняват. Шансовете на двата тима са на практика еднакви, като има и голям шанс за равенство. Прогноза Х.

Анталияспор – Фенербахче
Турция
Час – 19:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Много тежка е кризата, в която се намира отборът на Фенербахче. Гостите в днешния сблъсък са предпоследни в класирането, след като през миналия сезон станаха вицешампиони. И, докато “Фенерите“ са 17-и, Анталияспор заема 7-мото място преди този кръг след един доста по-успешен сезон. Фенербахче спечели само 3 от 16 мача през кампанията и смятаме като силно вероятно и Анталияспор да не бъде победен от най-популярния турски клуб. Прогноза двоен шанс 1Х.

Алтинорду – Гиресунспор
Турция 2
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Гледайки формата на двата отбора, няма как да не дадем предимство за Алтинорду. Те не са губили мач от септември месец или в 10 поредни кръга. Гостите пък имат 1 реми и 5 загуби в последните си 6 мача. Прогноза 1.