Еврофутбол прогнози

Барселона – Еспаньол
Купа на Краля Испания
Час – 22:30
Прогноза – 1 ПП (-1,5 АХ)
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Барселона сензационно загуби от Еспаньол в първия мач и сега задължително трябва да спечели с разлика домакинския си мач-реванш. Преди този злополучен мач преди седмица, Барса бе в серия от 6 поредни победи над Еспаньол, повечето от които с три или повече гола разлика. Днес очакваме Барселона да се напъне през първото полувреме и тогава да изгради преднината, с която ще спечели. Затова и нашата прогноза е такава: Прогноза 1 Първо Полувреме с азиатски хендикап -1,5 гола.

Динамо Дрезден – Санкт Паули
Германия 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Динамо Дрезден са в по-добра форма и са домакини – два фактора, които очакваме да окажат достатъчно влияние за победата. Те имат 3 победи в последните 4 кръга, докато Санкт Паули имат само един успех от 1 октомври насам. Прогноза 1.

Брюж – Остенде
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Брюж е лидер в класирането и безгрешен в домакинските си мачове – 11 победи от 11 срещи. Остенде са чак на 12-то място и паднаха с разлика в последните си два мача като гост на Брюж. Прогноза 1.

Страсбург – Лил
Купа на Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Страсбург според нас ще спечели този 1/16-финал за купата на страната. Домакините са сред отборите в първата половина на таблицата в първенството, докато гостите са в зоната на изпадащите. Страсбург спечели и последния си двубой в събота, докато Лил загуби тогава, което показва по-добрата форма на домакините. Освен това, те надвиха Лил с 3:0 в шампионатния мач в началото на сезона на същия стадион. Прогноза 1.