Прогнози за 25.01.2020 г.

Еспаньол – Атлетик Билбао
Испания
Час – 14:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Атлетик Билбао имат на разположение малко над 60 часа да се възстановят от тежкия и минал през продължения мач за Купата на Краля срещу Елче. Възможно е треньорът Гаритано да бъде принуден да даде почивка на част от титулярите си. Еспаньол игра в същия ден, но първо не игра продължения и второ не използва редовните си титуляри в мача за купата. По-свежите крака и победата в последния кръг (Билбао нямат успех в 5 поредни кръга) ще са предимствата на домакините, както и това, че от 5+ години нямат домакинска загуба от този тим. Прогноза 1.

Валенсия – Барселона
Испания
Час – 17:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Играта на Барселона определено не е най-убедителната, която сме виждали. Те сбъркаха 3 пъти в последните 5 ръга, а в последния кръг бяха на път да загубят точки дори и при домакинство на Гранада. Затова виждаме като напълно възможно Валенсия да вземе точки, както са го правили многократно при домакинствата си срещу Барселона. Те нямат нито едно поражение на собствена територия. Прогноза двоен шанс 1Х.

Алавес – Виляреал
Испания
Час – 19:20
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Тук предимството, което виждаме, е за Виляреал. Едната загуба в последния кръг не може да размие впечатленията от останалите 6 спечелени срещи в последните 7 мача. Те водят на Алавес в класирането, взеха с 4:1 прекия двубоя от октомври, а Алавес победи 1 път в последните 7 мача. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Севиля – Гранада
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,00 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Севиля играе страхотно този сезон и в последните си 10 мача у дома имат само една загуба, заедно с две равенства и седем победи. Те загубиха от Реал в миналия мач, въпреки че играха чудесно. Севиля победи Гранада в последните два преки двубоя и не виждаме разликата в нивото да се е променила особено от тогава. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,00 гол.