Прогнози за 25.02.2019 г.

РБ Лайпциг – Хофенхайм
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Отборът на РБ Лайпциг набра сериозна скорост и е с 1 допуснат гол в последните 5 свои срещи. Домакините са и с 2 победи над Хофенхайм през настоящия сезон и определено се представят по-добре от съперника си. Като имаме предвид колко добър домакин е РБ Лайпциг, има защо да заложим за тяхна победа срещу имащия 2 победи в последните си 13 мача тим на Хофенхайм. Прогноза 1.

Септември – Витоша Бистрица
България
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Септември започнаха сезона по перфектен начин с 2 победи и 0 допуснати гола. Докато победата като гост с 2:0 над Локомотив Пловдив може да се приеме като донякъде изненадваща, не можем да приемем за изненадващ успехът им срещу Берое на “Васил Левски“, тъй като и преди зимната пауза имаха отлични домакински резултати. Витоша, от своя страна, започна годината без да отбележи гол и нашият поглед е, че Септември играе по-добре в момента. Прогноза 1.

Маритимо – Спортинг
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Спортинг не се чувстват комфортно през последните седмици, в които имат само 2 победи в 7 срещи, а сега ще бъдат още по-напрегнати поради факта, че този мач е техният последен шанс да останат в борбата за Шампионска лига, а и поради факта, че последните им гостувания на Маритимо не завършиха никак добре за тях. Миналия сезон Маритимо победиха Спортинг с 2:1, а в по-миналия завършиха наравно 2:2. Отборът показа наченки на подобряване на формата при победата си като гост на Белененсеш в миналия кръг и виждаме добри шансове отново да ударят много нестабилния в момента Спортинг. Прогноза двоен шанс 1Х.

Бенфика – Чавес
Португалия
Час – 23:15
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Бенфика няма проблеми с формата си в Примейра лига, където е без загубена точка в последните 7 кръга. В 6 от тези рундове победиха с аванс, като там се мъдри и рекордната победа с 10:0 над Национал. Чавес е отбор на предпоследно място в таблицата, който през миналия сезон Бенфика победи без да се изпоти много с 3:0 на своя стадион. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.