Англия Лига 1

Шефийлд Юнайтед – Крю Алекзандра
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шефийлд Юнайтед приема заемащия 23-тото предпоследно място в класирането Крю Алекзандра, чието изпадане изглежда почти сигурно. Гостите нямат победа в 8 поредни мача. Шефийлд пък имат все още шанс да се преборят за място в плейофите за влизане в Чемпиъншип, така че можем да очакваме да се борят на 100%. Не че гостите няма да го направят, но просто домакините са по-класният състав. Прогноза 1.

Барнзли – Скънторп
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
6-ият Барнзли е домакин на 13-ия Скънторп. Домакините имат 4 победи в последните си пет мача, докато гостите имат само един успех в последните си седем двубоя. Барнзли могат да се похвалят и със сериозно предимство в преките двубои – три победи в последните четири мача. Прогноза 1.

Рочдейл – Саутенд
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Рочдейл се намират в страхотна форма, след като спечелиха 5 победи в последните си 6 мача. Противникът им има 2 победи в последните си 8 двубоя. Като добавим и домакинското предимство, което по традиция е много ценно за Рочдейл, няма как да не определим този отбор като фаворит за трите точки. Прогноза 1.

Суиндън – Уигън
Англия Лига 1
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 6/10
Уигън се намират в серия от 16 поредни мача без поражение. Те са втори в класирането и тяхната цел е да си запазят това второ място, което дава право на директно влизане в Чемпиъншип. Противникът им е на 14-то място. Има теоретичен шанс да достигне зоната на плейофите, но едва ли това е сериозна цел пред отбора на Суиндън, тъй като просто нивото им не е за Чемпиъншип. Уигън от своя страна имат своето заслужено място там. Прогноза 2.