Квалификации за Световното първенство 2018

България – Холандия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Колкото и да ни се иска да бъдем оптимисти за шансовете на българския национален отбор, истината е, че те съвсем не са високи. Холандия е поне няколко класи над нашия тим и, като имаме предвид колко тежка е конкуренцията в групата, те ще дават всичко от себе си за всеки три точки до края на квалификациите. Разбира се, очакваме и българския национален отбор да даде всичко от себе си, но просто възможностите ни не достигат, за да се мерим с отбори от ранга на „Лалетата“. Прогноза 2.

Швеция – Беларус
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В този друг мач от Група А, едва ли и шведите ще допуснат да изостанат в надпреварата като загубят точки у дома срещу Беларус. Беларус все още няма победа до момента, като дори не успя да бие и Люксембург у дома. Швеция е сериозен фаворит в този двубой. Прогноза 1.

Швейцария – Латвия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В мач от група B, безгрешната до момента Швейцария посреща скромния тим на Латвия. Домакините спечелиха всичките си мачове до момента, докато Латвия загубиха последните три, включително и този като домакин на Фарьорските острови. Още един мач, в който разликата в класите е твърде голяма, за да можем да очакваме изненади. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Португалия – Унгария
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тимът на Португалия допусна грешка в първия кръг в гостуването си Швейцария, но след това е безапелационен и спечели следващите си мачове с резултати 6:0, 6:0 и 4:1. Макар унгарците да успяха да направят равен на Португалия на Европейското през лятото, сега двубоят е в Португалия и ще бъде много по-различен. Не виждаме изненади тук. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.