Прогнози за 25.03.2019 г.

Косово – България
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Още по-трудно ще бъде тази вечер на българския национален отбор в Косово, където ще излязат срещу един изключително мотивиран отбор с изключително мотивирана публика. Косово не са губили в последните си 11 срещи. В последния си мач играха срещу Дания и не загубиха дори и от този висококачествен съперник. България пък има много слаби резултати в своите гостувания, което още повече увеличава шансовете на домакините. Прогноза 1.

Португалия – Сърбия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Португалия тотално надира Украйна в първия кръг на европейските квалификации, но огромна липса на късмет не им позволи да спечелят. Едва ли съдбата ще е толкова жестока към тях във втори пореден мач. Съперникът Сърбия е от нивото на Украйна и, ако Кристиано Роналдо и неговите колеги доминират пак толкова категорично, няма как днес да не спечелят. Прогноза 1.

Франция – Исландия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Исландия дръпна ръчната след невероятното си Европейско първенство през 2016 и сега бе в серия от 15 поредни мача без победа, която най-сетне бе прекъсната преди три дни, но едва ли победа над Андора с 2:0 е показателна за нов възход на “Викингите“. Именно Франция е отборът, който спря Исландия на блясковото ЕВРО 2016. Дори и тогава, когато островитяните играеха най-добрия футбол, който някога са играли, “Петлите“ ги победиха с 5:2. В момента Франция е отборът във вихъра си след спечелената световна титла през лятото. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Андора – Албания
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.55
Сигурност – 6/10
Албания няма вкарав гол в последните си 4 двубоя, а за последните 8 имаме само едно попадение от тяхна страна, така че едва ли ще успеят да разгромят тима на Андора – нещо, което не успя да направи и по-качествената национална гарнитура на Исландия. Андора успява да се държи прилично в домакинствата си и не са допускали над 2 гола на собствен терен от повече от две години. Едва ли и андорците ще вкарат много попадения, така че очакваме нискорезултатна афера. Прогноза Под 2,5 гола.