Прогнози за 25.03.2020 г.

Русия | Приятелски мач
Сатурн - Ротор Волгоград
11:00 am
Отборът на Сатурн записа победа в последната си контролна среща, която се изигра само преди 24 часа. Тимът победи Сахалин Сахалинск. Междувременно, Ротор Волгоград няма успех в контролните си срещи през този сезон. Когато Сатурн и Ротор се срещнаха за последно през миналото лято, Сатурн победи с 0:2 като гост. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Русия | Приятелски мач
ФК Чита - Кубан Холдинг
3:00 pm
Съставът на символичния домакин (двубоят е на неутрален терен) играе в по-висока дивизия от символичния гост. Това ни се струва като достатъчна причина да изберем Чита за вероятен победител. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Швеция | Приятелски мач
Сандсбро - Ингелстадс
8:00 pm
Двата отбора играят на едно и също ниво в шведската футболна система, но Сандсбро са привлекли трима играчи от по-високата трета лига, което предполага, че трябва да са вдигнали качеството. В комбинация с домакинското предимство, не виждаме защо да загубят. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.60

Сигурност: 60%
Швеция | Приятелски мач
Ландскрона - Торнс ИФ
8:00 pm
Ландскрона бяха категорични в последното си домакинство на Торнс ИФ в шведската Дивизия 1 - Содра. 3:0 бе резултатът тогава, а да не забравяме, че отборът на домакините има сериозен опит и в по-високи дивизии. Те спечелиха две победи и един равен в последните си три контроли. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%