Прогнози за 25.04.2020 г.

Беларус | Висша лига
Славия Мозир - ФК Минск
3:00 pm
Славия Мозир е тим с добри играчи в атака, които направиха интересни неща през сезона, макар и не винаги да имаха късмет. Никой не може да им оспори, че успяха да победят първия и втория от крайното класиране през миналия сезон, като шампиона Динамо Брест дори бе победен като гост. ФК Минск се намира в лоша серия от 3 поредни загуби с 0:6 голова разлика. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.05

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
ФК Городея - Бате Борисов
5:00 pm
Городея е в топ форма последните 3 кръга и минава като по учебник противниците си с победи с по 1:0. Те са и като цяло труден за преодоляване домакин и БАТЕ не успяха да ги победят в 4 поредни визити, като последните 2 бяха спечелени от Городея. Сезонът за славния БАТЕ тече далеч под очакванията и те имат само 2 победи в 5 кръга, заедно с отпадане от купата междувременно. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.25

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
Динамо Брест - Шахтьор Солигорск
7:00 pm
Динамо Брест е със сериозни проблеми в защита - те са останали почти без играчи, а като капак на всичкото имат и двама липсващи халфа. Това може да бъде причина за слабото им представяне до момента. Не, че това на Шахтьор е много по-силно, но смятаме, че имат добри шансове при тази криза в отбора на домакините. Тимът от Солигорск не е губил в 8 поредни шампионатни мача от Динамо, което е много важен фактор. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%