Финландия – Вейкауслига

Сейняоен – ВПС
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Домакините са в серия от седем поредни победи срещу днешния си противник. Това е напълно достатъчен аргумент да можем да се доверим на тях и в днешния мач. Но Сейняоен имат и други свои плюсове, които натежават в тяхна посока. Те спечелиха последните си два мача като домакин, докато ВПС загубиха последните си два мача като гост. Прогноза 1.

ИФК Мариенхамн – КуПС Куопио
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Домакините играят страхотен футбол от началото на кампанията. Те имат седем победи и две равенства в последните си девет мача и си делят първото място във временното класиране с 23 точки. КуПС Куопио се намират малко по-назад с 13 спечелени пункта. КуПС не се представят добре в мачовете си като гост и очакваме това да се окаже решаващо в сблъсъка. Прогноза 1.

ПК-35 Вантаа – Фк Интер
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Домакините са последни в класирането със само 6 точки в 10 кръга. Гостите бяха изпаднали в дупка, но в последния кръг отново успяха да се върнат на пътя на победите. Днес имат идеалната възможност да продължат победната си серия. Прогноза 2.

Илвес – ФК Лахти
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 5/10
Двата отбора са с равни точки, но домакините имат два мача по-малко. ФК Лахти спечелиха почти всичките си точки в двубоите като домакин. В мачовете си като гост имат един отбелязан гол и шест допуснати. Сравнително равностоен мач с леко предимство за домакините, в който очакваме домакинското предимство да изиграе решаваща роля. Прогноза 1.