Австрия Бундеслига прогнози

Алтах – Рийд
Австрия
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Днес ще се изиграе предпоследния кръг от шампионата на Австрия. Алтах могат да се похвалят с един като цяло добър сезон, макар формата да им спадна в последно време, заради което и ще завършат на четвърто място, а не по-напред. Те обаче си остават втория най-силен домакин в дивизията. Рийд пък е на последно място в таблицата и на 99% ще изпадне. Тимът се представя ужасно в своите гостувания – едва 5 точки в 17 мача като гост са завоювали те. Прогноза 1.

Санкт Полтен – Волфсбергер
Австрия
Час – 17:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Това са двата отбора в австрийското първенство, в чиито мачове са се вкарали най-много голове. И двата тима имат по 96 гола в 34 мача, което прави средно почти по 3 гола на мач. Това е отлична статистика, когато се търси оувър. Прогноза Над 2,5 гола.

Аустрия Виена – Ред Бул Залцбург
Австрия
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 3.30
Сигурност – 5/10
С победата в днешния мач Аустрия Виена ще си подсигурят оставането на втората позиция в крайното класиране, заради което и със сигурност ще бъдат по-мотивирани от сигурния шампион Ред Бул Залцбург. Гостите допуснаха няколко грешки в последните кръгове, което е доказателство, че концентрацията им е спаднала след осигуряването на първото място в крайното класиране. Аустрия Виена, от друга страна, показват добра домакинска форма, спечелвайки последните си два мача с 3:0 и 4:1. С 4:1 те победиха директния си конкурент за второто място Щурм Грац. Прогноза 1.

Матерсбург – Рапид Виена
Австрия
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 3.70
Сигурност – 4/10
Ще бъдем срещу мнението на букмейкърите и в този мач. Двата отбора имат еднакъв актив от точки, но радващото за домакините е, че те спечелиха шест от последните си седем мача на собствен терен. Рапид Виена пък загубиха последните си пет гостувания. Трябва да се отбележи, че Рапид се представят по принцип по-добре в директните двубои, но сега е идеалният момент за домакините да нарушат статуквото. Прогноза 1.