Прогнози за 25.05.2018 г.

Бохемиън – Шамрок Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Според букмейкърските къщи Шамрок Роувърс е отборът-фаворит за победата, но ние смятаме, че домакините най-малкото няма да загубят тази вечер. Двата отбора са на съседни позиции в класирането и няма голяма разлика в представянето им, а да не говорим, че Шамрок са спечелили по-малко от 25% от точките си като гост. Освен това, Бохемиън е отборът с по-добрите показатели в директните двубои през този сезон – и двата директни мача бяха спечелени от домакинът в днешната среща. Прогноза двоен шанс 1Х.

Сейнт Патрик – Корк Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Защитаващият титлата си тим на Корк Сити е в ожесточена битка с Дъндалк за първото място през този сезон, като двата отбора са се откъснали на солидна разлика пред преследвачите си. Сейнт Патрик играе силно като домакин и заради това коефициентът за шампиона е толкова щедър, но не смятаме, че домакинското предимство ще помогне особено на Сейнт Патрик. Те имат 6 загуби в последните си 7 мача срещу Корк Сити, което не е никак добра статистика. Прогноза 2.

Дъндалк – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Доста по-лесно ще е изпитанието на директния опонент Дъндалк – той домакинства на последния Брей Уондърърс, който има 1 точка в 10 мача като гост този сезон, като са допуснали 30 гола при само 3 отбелязани. Шансовете на гостите са микроскопични. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Уотърфорд – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Уотърфорд и Дери Сити са двата тима с най-богата голова разлика в Ирландската висша лига, което ни кара да смятаме, че вероятността за три или повече попадения в директния им мач е достатъчно висока, за да си заслужава поставянето на залог при този коефициент. Прогноза Над 2,5 гола.