Прогнози за 25.06.2017 г.

Розенборг – Согндал
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1 ПП
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините, които са в ролята на фаворит за шампионската титла, гонят задължителна победа с оглед на здравата конкуренция, която се заформи на върха в класирането, където три отбора са разделяни от само една точка. Отборът на Согндал е на 12-то място и загуби през миналия сезон в гостуването си на Розенборг с 3:1. Очакваме днес домакините да започнат от самото начало много активно, за да си осигурят победата. Прогноза 1 първо полувреме.

Сарпсборг – Бран
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Бран, заедно с Розенборг, си дели първото място в класирането. Гостите правят много положителен сезон, а сега могат да се похвалят с 6 победи и 2 равни в последните си 8 двубоя. Сарпсборг пък е отборът, който е на една точка разстояние от Бран и Розенборг. В последния си мач обаче те загубиха от Сандефьорд, което поставя моментната им форма под въпрос. Не можем да сме сигурни в победата на гостите в това здраво дерби, но при този коефициент залогът за Бран носи положителна очаквана стойност. Прогноза 2.

Стабек – Кристиансунд
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Стабек е отборът в норвежкото първенство, в чиито двубои са регистрирани най-много попадения. В последните пет мача на домакините видяхме между 4 и 6 гола. Коефициентът за оувър в този мач ни харесва. Прогноза Над 2,5 гола.

Олесунд – Од БК
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Точно обратни са ни очакванията за този мач. Гостите са отборът с най-малко голове в двете врати в техните мачове – съвсем малко над 1,5 гола средно на двубой – като всеки един от последните три мача на тима завърши при резултат 0:0. Головете в мачовете на Олесунд също са под средното ниво за първенството, а тимът е в серия от 6 мача с Под 2,5 гола. През миналия сезон, в мача между двата тима на този стадион имаше само един гол. Прогноза Под 2,5 гола.