Прогнози за 25.06.2018 г.

Саудитска Арабия – Египет
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Въпреки че мачът е без значение с оглед на крайното класиране, със сигурност и двата отбора ще се опитат да спечелят последния си мач на Световното първенство в Русия. Гледайки към качествата на двата отбора, определено по-големи шансове за това има Египет. Те можеха да се представят доста по-добре на Мондиала и утешителните три точки ще бъдат напълно заслужени срещу скромния състав на Саудитска Арабия. Прогноза 2.

Уругвай – Русия
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Уругвай и Русия ще определят кой ще завърши на първо място в група А, като за “Сборная“ е достатъчно да направят и равен, за да вземат първата позиция. Според нас ще успеят. Те бяха доста по-убедителни в първите два мача, побеждавайки с 5:0 и 3:1, докато Уругвай спечели и двата си мача с резултат 1:0. Домакинският фактор явно им действа много положително и според нас ще успеят да вземат своето. Прогноза двоен шанс Х2.

Иран – Португалия
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
В двубой от група B, Португалия получава доста добър коефициент според нас за успех срещу Иран. Иранците се представиха не лошо до момента, но това по никакъв начин не променя факта, че Португалия е много по-добрият отбор и във всеки случай е сериозен фаворит в този мач с висока вероятност за победа – вероятност, която оправдава залогът при такъв коефициент. Прогноза Х.

Испания – Мароко
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
В този мач сме склонни да потърсим един на пръв поглед изненадващ Х, защото испанците бяха доста колебливи до момента, докато Мароко се представиха добре и в двата си мача и до голяма степен са незаслужено с 0 точки във временното класиране. Равенството е и резултат, който не е и толкова лош за “Ла Фурия“, тъй като ще им гарантира излизането от групата. Прогноза Х.